Business Recruitment

Adviseur Particulieren - Landelijk

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 17-11-2018 Functiecategorie Bank & Verzekeringen
Standplaats Landelijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris Marktconform

Functie: Hypotheekadviseur
Locatie: Meerdere locaties in het land (Noord, Oost, zuid, west en midden Nederland)


Jouw werkdag
Als Hypotheekadviseur ben je verantwoordelijk voor een servicegericht, inhoudelijk en des-kundig hypotheekadvies voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Het inventariseren en analyseren van de klantbehoefte en deze vertalen naar een passend advies is een belangrijk onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Je signaleert, onderzoekt en behandelt pro-actief inhoudelijke vraagstukken. Daarbij is het ook van belang dat je de administratieve, complete en met name compliant afhandeling van een adviesdossier tot je verantwoorde-lijkheden rekent.


Jouw verhaal
Jij weet je als geen ander in te leven in de klant en complexe vraagstukken begrijpelijk te maken voor de klant. Je hebt ruime ervaring in het geven van onafhankelijk financieel ad-vies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantie tussenpersoon of hypotheek advieskantoor. Daarbij moet je kennis en ervaring die je in de afgelopen jaren hebt opge-daan, staan in dienst van je klant- en resultaatgerichtheid. Kortom: je helpt mensen graag, denkt met ze mee en bent in staat om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen. Je bent in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid


Wat bieden we jou?
Een uitdagende functie voor 40 uur per week met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving. Je werkt samen met enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bank & Verzekeringen
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Hypotheekadviseur, Adviseur, Hypotheken, Consultant

Contactgegevens

Contactpersoon Team Business Recruitment

Vestigingsplaats

Solliciteer